Premium voetbal velden

GARRINCHA voetbal, dat speel je op premium 5 vs 5 kunstgras voetbal velden

GARRINCHA® voetbal is een voetbalvorm waar vijf tegen vijf wordt gespeeld op een kunstgras terrein omringd door een boarding en omsloten door meerdere netten.

De boarding verwijdert alle dode momenten waardoor het spel zowel intensief en toegankelijk wordt. Het is bovendien de meest gespeelde voetbalvorm in Frankrijk, Engeland en Duitsland met een totaal van 15 miljoen spelers. Het GARRINCHA® voetbal is een combinatie van meer doelpunten, acties, intensiteit, snelheid, balcontact en spektakel.

AFMETINGEN EN BOARDING

Het GARRINCHA® veld meet 16mx30m en is omsloten door een boarding en netten. De boarding mag tijdens het spel gebruikt worden waardoor het GARRINCHA® voetbal snel, intensief maar ook toegankelijk is. De netten zorgen ervoor dat de bal niet kan ontsnappen en daardoor binnen het veld blijft.

 

KUNSTGRAS

We opteren steeds voor de beste en nieuwste generatie kunstgras voor maximaal comfort, veiligheid en prestaties. Ons kunstgras behaalt alle FIFA Quality Pro & FIFA Quality certificeringen en is niet weersafhankelijk. De velden worden bovendien wekelijks onderhouden.

 

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Hebt u meer vragen?

Een aanvraag indienen

Opmerkingen (0 opmerkingen)

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.